De Happy Fisherman is een Blyth Workcat catamaran.

Dit heeft als groot voordeel dat hij een grote stabiliteit heeft, zodat er ook met wat slechter weer gewoon kan worden gevist. Het andere grote voordeel is dat hij een groot visdek heeft, dus ruimte genoeg om met 10 vissers goed te kunnen vissen.

De boot is voorzien van twee sterke turbo dieselmotoren met inlaatkoeling. De motoren leveren ieder 330 PK, waarmee we een topsnelheid kunnen bereiken van 30 knopen en een kruissnelheid van circa 22 knopen. We komen dus snel op de visstekken en dat betekent meer vistijd!

De boot is gebouwd volgens de laatste richtlijnen van de scheepvaart inspectie en is tevens voorzien van een goede en gekeurde veiligheidsuitrusting: dit alles om uw veiligheid tijdens de vistrips te garanderen! De boot is voorzien van de nieuwste navigatiemiddelen; marifoon, radar, gps, kaartplotter, visvinder / dieptemeter enz.

Aan boord is er een kleine keuken waarin we desgewenst gewarmde etenswaren kunnen uitserveren. Dit graag wel van tevoren aangeven svp! En, zeker niet onbelangrijk, een toilet is aan boord!

Stellendam
MV Happy Fisherman
HAPPY FISHERMAN
Happy Fisherman Stuurhuis
SPORTVISSERIJ HAPPY-FISHERMAN
© 2014 <-> 2020 Johnno / Happy Fisherman

Happy Fisherman Facebook